NAŠA PONUDBA

ČAS JE ZA NOVO KOPALNICO

Kopalnica predstavlja prostor dobrega počutja in sprostitve, naj bo tako tudi pri vas doma.

V Update, trgovini s keramiko si lahko izberete vse za vašo sanjsko kopalnico – keramiko, sanitarno opremo, armature in kopalniške dodatke, kopalniško pohištvo ter sisteme.

Zasnova kopalnice

Kopalnica predstavlja prostor za sprostitev, zatočišče, kjer se lahko posvetite sebi. Z brezmejnimi možnostmi izbire, lahko svojo kopalnico spremenite v prostor, ki vas navdihuje in prežema s pozitivnimi občutki. To lahko storimo s premišljenim načrtovanjem, ki ga v prvi vrsti narekujejo dimenzije prostora. Pri večjih površinah lahko dodamo večje število razkošnih elementov, mogoče samostoječo kad, medtem, ko je potrebno pri manjših površinah izbrati elemente, ki zagotavljajo dovolj prostora za shranjevanje in hkrati ne dajejo vtisa prenatrpanosti.

Snovanje kopalnice je projekt, ki potrebuje celostno rešitev.

Osnovni korak je razporeditev sanitarne opreme, ki je odvisna od vodovodnih inštalacij, le-te narekujejo kje bo straniščna školjka, umivalnik in tuš kabina/kopalna kad. Če je le možno, je priporočljivo, da pri odpiranju vrat najprej zagledamo lepši predel kopalnice. Pri izbiri kopalniškega pohištva bodite pozorni na zagotavljanje zadostnega prostora za shranjevanje vaših osebnih predmetov. Sledi odločitev o podometnih ali nadometnih elementih, npr. klasičen izgled armature, ki se jo pritrdi na umivalnik oziroma minimalističen izgled armature, ki se jo pritrdi na steno. Pri izbiri ploščic izhajajte iz svojega značaja in si izberite barve, ki vas osrečujejo. Za konec, ne pozabite na dekorativne elemente, ki bodo vašo kopalnico obogatili.