Politika zasebnosti

To spletno mesto je za vas pripravil Update, Bine Uršnik s.p., trgovina s keramiko, Celjska cesta 29a, 2380 Slovenj Gradec. Podatki o podjetju Update, trgovina s keramiko, zbrani  na tej spletni strani, so bili pripravljeni natančno in skrbno, a kljub  temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak, za kar se vam opravičujemo. Če ste opazili napako, vas  prosimo, da nas na to opozorite na elektronski naslov info@update.si

Izjava o zasebnosti

Z izjavo o zasebnosti vas želimo seznaniti o politiki varovanja zasebnosti.

Osebni podatki

Spletno mesto www.update.si lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja  osebnih podatkov. Na nekaterih spletnih straneh je potrebno vnesti svoje  osebne podatke, če želite ponudbo npr. elektronski naslov, ime/priimek,  podjetje, telefonska številka.

S kakšnim namenom uporabljamo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje naših storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate z zbiranjem in uporabo vaših osebnih podatkov v skladu z našo politiko zasebnosti. Vaše osebne podatke uporabljamo za pošiljanje informacij o novicah in dogodkih (direktna obvestila).

Osebne podatke nam posredujete pri:

 • uporabi kontaktnih spletnih obrazcev,
 • naročilu ponudbe za storitve

Kaj je pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov?

Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na vaši privolitvi, da želite prejemati direktna obvestila.

Uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki se bodo uporabili zgolj za izvedbo vašega naročila, druge  zahteve ali za stik z vami v smislu odgovora na vaša vprašanja.

Katere vrste osebnih podatkov obdelujemo?

 • ime in priimek
 • naslove za dostavo
 • firmo oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)
 • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)
 • naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
 • kontaktno telefonsko številko

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov?

Vaših osebnih podatkov ne bomo nikdar razkrili, predali ali prodali tretjim osebam.

Pravica do umika privolitve

Privolitev za obdelovanje vaših osebnih podatkov in prejemanje  direktnih obvestil lahko kadarkoli umaknete. V primeru, da to storite  vam ne bomo mogli več pošiljati direktnih obvestil na podlagi vaše  privolitve.

Privolitev za prejemanje direktnih obvestil lahko umaknete tako, da nam pošljete sporočilo na elektronski naslov info@update.si.

Vprašanja

Vprašanja v zvezi z Izjavo o zasebnosti in druga vprašanja lahko uporabniki pošljejo na e-naslov info@update.si

Blagovne znamke

Vse blagovne znamke, logotipi in storitvene znamke, prikazane na tej  strani, so last Update, Bine Uršnik s.p., trgovina s keramiko, Update-ovih partnerskih podjetij ali tretje  stranke. Njihova uporaba, trajen prenos na zasebni podatkovni vir,  kopiranje ali distribucija na kakršen koli način brez pisnega dovoljenja  Update, Bine Uršnik s.p., trgovina s keramiko ali Update-ovih partnerskih podjetij ali tretje stranke,  glede na posamezni primer, je prepovedana.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali  mobilno napravo shranijo spletne strani, ki jih obiskujete. Naloge  piškotkov so različne. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne  strani, nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje, nekateri  pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska spletne strani, kar  upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in  uporabnikove izkušnje z njo.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih  brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika  lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali  da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov  lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne  strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko  izbrišete.

Piškotke delimo na naslednje skupine:

 • Obvezne – Spletna stran omogoča uporabo piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje. Posamezni piškotki so nujni za delovanje naše spletne strani in jih ni moč onemogočiti.
 • Statistika (tracking) – Piškotki potrebni za spremljanje statistike  obiskov na spletni strani. Uporabnik mora dovoliti anonimno spremljanje  statistike obiska. Statistične podatke, ki jih zajamemo uporabljamo za  izboljšanje uporabniške izkušnje in načrtovanje razvoja spletne strani.
 • Remarketing – Piškotki namenjeni anonimni identifikaciji obiskovalcev za  namen ponovne re-identifikacije in remarketinga. npr. dovolimo  Facebooku, Twitterju in ostalim socialnim omrežjem, da prikazujejo meni  prilagojene vtičnike.

Piškotke razlikujemo glede na naslednje značilnosti:

 • glede na rok trajanja:  1. začasni ali sejni 2. trajni piškotki
 • glede na lastništvo – namen: 1.lastni piškotki 2. piškotki tretjih oseb

Lastne piškotke postavi spletišče, ki ste ga obiskali,  piškotke tretjih oseb pa postavi zunanja partnerska spletna storitev, ki  je v spletišče vključena zaradi želene funkcionalnosti.

Če želite onemogočiti piškotke, kliknite na spodnjo povezavo, ki se nanaša na vaš brskalnik, ter sledite navodilom:

Omejitev odgovornosti

Skrbnik spletnega mesta izrecno zavrača vsakršno odgovornost za  kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo,  ki je nastala kot posledica ali je kakorkoli povezana z vašim  dostopanjem do ali uporabe skrbnikove spletne strani, med drugim tudi za  kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja  računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene  preko skrbnikove spletne strani.

Hiperpovezave

Naša spletna stran lahko vsebuje spletne povezave do drugih spletnih strani, ki so povsem neodvisne od te spletne strani. Skrbnik spletne strani update.si nikakor ne jamči za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij, vsebovanih v vsakršnih takšnih povezavah ali na drugih spletnih straneh, na katere vodijo povezave  s skrbnikove spletne strani. Do takšnih spletnih strani dostopate na lastno odgovornost.

Posodabljanje pogojev uporabe

Skrbnik spletnega mesta si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih  pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko  so objavljene.

Objava sprememb

Vsaka  sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena v  tej izjavi o varovanju osebnih podatkov, na vstopni strani www.update.si  in na drugih ustreznih mestih.

Posodobljeno: februar 2020